maaf sangat biybiy sumpah saya cakap saya tak faham awak


shahir awak tak kasi saya berbiy bagai dengan awak okay saya boleh : /
hm shahir sumpah saya cakap saya pon tak faham apa perasaan saya kat awak
sebenarnya. saya cuma takut awak tinggalkan saya :'[
awak saya takada maksud pon nak mainkan perasaan awak , 
awak perfect sangat shahir , awak amik berat pasal saya, awak bg sayang awak kat saya, 
awak takpernah "berkasar"dengan saya. heyy awak kacak lah : ] baik , 
sopan , manja-manja semua lah ada dekat awak . kira macam 
takde yang kurang pon dekat mata saya bg awak walaupon awak ni kuat jealous 
ke apa awak tetap perfect dekat mata saya : ]
tapi kan awak,saya masih taktahu kenapalah bodohnya saya tak boleh bg sayang 
saya kat awak macamana kuatnya sayang saya kat dea. 
saya takboleh nak nafikan yang saya masih teringatkan dea : /
saya tahu awak tahu siapa  . maaf awak saya tak pandai
nak jaga hati awak :'[
saya berharap sangat kalau awak dapat terima yang saya cakap saya nak 
gantung relay kita tu : /
takboleh cakap banyak pasal benda ni . saya tak terfikir yang kita 
akan bahagia : /

♥♥SHAHIR RADUAN ILOVEYOU♥♥

KITA HANG ESOK


yeayy : X esok KITA hang harap takde apa halangan okay : ] 
KITA dah lama tak hang sesama kan ? 
act nak hang ni dah lama dah plan nak hang sana sini tapi 
mimi je busy sbb asyik bersama dengan yangg tersayangg : D 
[ KITA ] radhika , farah , rina kita ketemu yang besok ? 
ombak rindu menanti tu HAHA . 
ladies lahaii aku besok : ] 
cant wait fer tomorrow , nak ketemu ama yang tersayang ,
 mahu nonton ya ombak rindulah :]




♥♥SHAHIR RADUAN ILOVEYOU♥♥