sukaduka saya di mimikamaruddinblogspot


 blog ni lah tempat saya share semua pasal biybiy pasal geng KITA saya : ]
dulu mimi ada tempat lepas geram ,tempat yang boleh membahagiakan mimi , 
tempat share susah senang mimi , but now no more : [ 
takpe takpe walaupun dah takde mimi still bahagia apa : / 
masih boleh tersenyum : D 
masih boleh tertawa : O
 sebab kan .... mimi dah ada dia : ] mimi taktahu kalau dea takde dah dengan mimi 
nanti macamana mimi nak teruskan life mimi tanpa dia 
mimi tak dapat bayangkan .

hidup ni susah sangat kita nak duga kan , kadang-2 kita bahagia kadang-2 tak 
hm kalau boleh mimi nak terbang tinggi mana yang boleh : x


♥♥SHAHIR RADUAN ILOVEYOU♥♥